Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Λ.Α.Ο.Σ. + ΕΛ. ΩΡΑ = Ρόμπες ξεκούμποτες

Αναφέρομαι στην είδηση από την ελ. ώρα και την ερώτηση των ευφυέστατων αιβαλιώτη και καρατζαφέρη στη βουλή περί του γεφυριού της άρτας και των Αλβανικών διαβατηρλιων.
Παραθέττω και τη σελίδα από το site τους




Τα νέα αλβανικά διαβατήρια σημαίνουν «συναγερμό» στο ΥΠΕΞ

08.06.08

ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΤΟ… ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!

albania 1.jpgΚατά την παρουσία της Υπουργού Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής η οποία συζητά τη νέα Συνθήκη της Λισαβώνας, ο Εισηγητής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης αναφέρθηκε στην πρόβλεψη της νέας Συνθήκης για εμπέδωση σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτων χωρών και ρώτησε την κ. Μπακογιάννη κατά πόσο συνάδει αυτός ο στόχος με την εθνικιστική τακτική της Αλβανίας η οποία έφτασε στο απίστευτο σημείο να εκδώσει νέα διαβατήρια τα οποία περιλαμβάνουν στο υδατογράφημά τους το... Γεφύρι της Άρτας (!) ενώ επιπροσθέτως αναγράφουν ψευδώς τα αρχικά «E.U.» («EUROPEAN UNION»).

albania 2.jpgΟ Κωστής Αϊβαλιώτης παρουσίασε στην κ. Μπακογιάννη «σκαναρισμένες» από ηλεκτρονικό υπολογιστή τις σελίδες των νέων αλβανικών διαβατηρίων και αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική ερώτηση που υπέβαλε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης για το θέμα.

albania 3.jpgΗ κ. Μπακογιάννη – η οποία μέχρι την ερώτηση του κ. Καρατζαφέρη αγνοούσε το όλο θέμα - διαβεβαίωσε τον Κ. Αϊβαλιώτη ότι θα ερευνήσει αμέσως το θέμα ώστε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί με τα νέα διαβατήρια που εξέδωσε η Αλβανία.


ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.

Γεφύρι της Άρτας :
http://www.paramythia.biz/alexandrarooms/photo/pict26l.jpg

Τα Αλβανικό γεφύρι, ίσως έχει γκρεμιστεί : http://www.shkoder.net/al/bushatlinjte1.htm

Οι τύποι είναι το λιγότερο γελοίοι, αλλά και επικίνδυνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: